Yhteenveto Usbekin vuosikokouksesta 2023

Julkaistu: 07.06.2023 Julkaisija: Matias Patrakka

Usbek Ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin Espoon Leppävaarassa perjantaina 12.5. Kokoukseen oli kutsuttu koko kerhon jäsenistö, ja osanottajia oli kokouksessa reilut 20, joista osa osallistui kokoukseen etänä Teamsin välityksellä.

Kokouksen alussa palkittiin kauden aikana ansioituneita jäseniä muistolaatoin.

Vuoden nuori erotuomari: Ville Valve

Vuoden erotuomaripari: Tommi Virkki ja Joni Kokkonen

Vuoden toimitsija: Milla Kyhäräinen

Vuosikokouksessa kuultiin kuluneesta kaudesta. Jäsenmäärä on lähtenyt jälleen nousuun, ja tilikausi oli ylijäämäinen. Kauden aikana järjestettiin kolme Usbek-miittiä, joista kaksi Teamsin välityksellä, ja yksi livenä Sointutalolla.

Tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio käytiin läpi ja hyväksyttiin. Hallituksen esityksen mukaan jäsenmaksu on tulevalla kaudella 35€. Alaikäisten jäsenten jäsenmaksu on 20€. Alaikäisyys määritellään syntymävuoden mukaan. Hallitus esitti tämän lisäksi, että alle 15-vuotiaat voivat liittyä kerhon jäseneksi maksutta. Tämä esitys hyväksyttiin.

Kauden alussa astuivat voimaan uudet pelisäännöt, ja sitä varten tehtiin yhdessä alueen ET-johtoryhmän kanssa someen lyhyet videot. Kerhon brändiä ja näkyvyyttä on kasvatettu sosiaalisessa mediassa kuluneen kauden aikana näkyvämmäksi, ja viestinnästä on tehty suunnitellumpaa.

Mika Laakso osallistui hallituksen edustajana marraskuussa 2022 yhdessä liiton toimijoiden, sekä alueen johtoryhmän kanssa yhteistyökeskusteluihin, joiden aiheena oli asettelutoiminta, ruuhkapäivät sekä erotuomareiden riittävyys ruuhkaisina pelipäivinä. Keskusteluja sovittiin jatkettavan keväällä 2023.

Vuosikokouksessa valitiin kerholle uusi puheenjohtaja sekä hallitus.

Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Mika Laakso

Hallitukseen valittiin viisi henkilöä: Katja Karjalainen, Anssi Kärkkäinen, Sirke Kyhäräinen, Jim Pohjansaro ja Matias Patrakka

Hallitus piti ensimmäisen kokouksensa kesäkuun alussa. Kuulumisia hallituksen ensimmäisestä kokouksesta kuultavissa hieman myöhemmin.

Vuosikokousdokumentit voit lukea täältä

Oikein hyvää kesää kaikille!