USBEK:sta sanottua:

Liittyminen kerhon jäseneksi

Jos haluat liittyä erotuomarikerhomme jäseneksi: täytä hakemus TÄÄLLÄ. Laita käyttäjätunnuksesi muodossa Etunimi Sukunimi. Jos emme haetusta tunnuksesta näe hakijan nimeä, hakemus tuhotaan ilman tarkempaa käsittelyä. Jos tunnus on joku muu kuin Etunimi Sukunimi, muokkaamme sen oikeaan muotoon tietoteknisistä syistä johtuen. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat jäsenvastaavaltamme sähköpostiisi maksuohjeet jäsenmaksun maksamista varten.

Alle 15 -vuotias täyttää huoltajansa kanssa tämän lomakkeen ja lähettää jasenrekisteri(at)usbek.fi -osoitteeseen sen huoltajan sähköpostiosoitteesta.

Jäseneksi sinut hyväksytään sen jälkeen kun olet suorittanut jäsenmaksusi.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 33 euroa, alaikäisiltä 19 euroa. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain.

Huom! Mikäli liityt jäseneksi toimitsijatehtävien tekoa varten, laita viestiä myös asettelija(at)usbek.fi -osoitteeseen, jotta kerhoasettelija tietää tarjota keikkoja myös sinulle.

Jos haluat liittyä kannatusjäseneksi, rullaan sivun alareunaan lisäohjeiden saamiseksi!

Miksi liittyä?

USBEK tarjoaa jäsenilleen

  • Nettisivut, jossa mm. apuja tuomarointiin
  • Suljettu Facebook -ryhmä, jossa ajankohtaisia keskusteluja ja vertaistukea
  • Harjoituspelejä tuomaroitavaksi kerhoasettelijoilta (sekä yksittäisiä, että turnauksia) painottuen arki-iltoihin, sarjakauden alkuun ja loppuun sekä joulutauolle
  • Toimitsijakeikkoja
  • Virkistystoimintaa vuoden aikana, kuten pikkujoulut ja valtakunnallinen erotuomareiden turnaus SBETSBSM
  • Koulutuksellisia tapahtumia, esim. USBEKmiitit
  • Edunvalvonta-apua
  • Mahdollisuuden hakea tukea erotuomarivaihtoihin
  • Mahdollisuuden hankkia USBEK -varusteita (tuulipuku, tuomarikassi ym.)
  • Uusi jäsen saa lisäksi nopean liittymisen etuna 10 euron arvoisen liittymislahjan

Kannatusjäseneksi

Jos et ole USBEK:n alueella toimiva aktiivierotuomari tai toimitsija, voit liittyä kerhomme kannatusjäseneksi 20 euron vuosimaksulla.

Lähetä sähköpostia osoitteella "Kannatusjäsenhakemus" osoitteeseen jasenrekisteri(at)usbek.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä jäsenrekisteriä varten täydellinen nimesi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotikunta ja syntymäaika. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Hakemuksen lähettämisen jälkeen sinulle avataan tunnukset nettisivuillemme ja saat laskun.

Voit myös maksaa kannatusjäsenmaksun jo valmiiksi Mobilepayllä. Laita vastaanottajaksi USBEK:n Mobilepay -numero 42778 ja kirjoita viestikohtaan teksti: "Kannatusjäsenmaksu, maksettavan henkilön nimi " Laita tästä tieto hakemussähköpostistasi.

Kannatusjäsenellä on läsnäolo-oikeus kerhon tapahtumissa, sekä pääsy keskustelufoorumille ja kerhon omaan Facebook- ryhmään. Jos olet samalla toisen erotuomarikerhon jäsen, voit saada otteluita alueellamme järjestettävissä turnauksista. Ilmaise kiinnostuksesi kerhoasettelijoille.