Vuosikokouksen 2020 saldoa

Julkaistu: 11.08.2020 Julkaisija: Anu Mäkinen

Perjantaina 7.8.20 kokoonnuttiin USBEK ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen Saunatila Lemmenhotelliin pienellä mutta määrätietoisella porukalla.

Kokouksen alussa muistettiin perinteisesti alueemme päättyneen kauden ansioituneita. Kerhon hallitus halusi muistaa kauden nuoren erotuomarin tittelillä Olli Aulaa sekä kiittää positiivisesta erotuomaribrändin ylläpidosta Suomen tiettävästi nuorimpia salibandyerotuomareita Luka Virkkiä ja Vilho Viippolaa (kuvassa puheenjohtaja Katja Karjalaisen kanssa). Vuosikokous myönsi myös USBEK ry:n kultaisen ansiomerkin numero 12 pitkästä työstä alueen erotuomareiden eteen Jenni Keisulle. Jenni saa ansiomerkkinsä seuraavassa kerhon virallisessa tapaamisessa hänen ollessa nyt estynyt.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset kokousasiakirjat ja tämän lisäksi tavoiteohjelma ja sääntömuutosehdotus. Sääntömuutosehdotuksen tärkeimmät muutokset koskivat mm. jäsentyyppejä ja toiminnantarkastajien lukumäärää. Talousarviossa vaaditaan jatkossa tarkaa seurantaa kun koronan vaikutusta kerhon talouteen ei voida ennustaa. Kaikki kokousmateriaalit löytyvät jäsensivujen Dokumentit -osiosta. Kokouksessa käytiin myös tärkeää keskustelua kerhon merkityksestä jäsenille ja syistä olla jatkossakin kerhon jäsen.

Vuosikokouksessa valittiin puheenjohtaja ja hallitus jo alkaneelle toimintakaudelle:

Puheenjohtaja:
Katja Karjalainen

Hallitus:
Kim Backman
Rainer Ehro
Jan-Markus Helin
Anssi Kärkkäinen
Anu Mäkinen
Maaka Salminen
Heidi Voutilainen

Uusi hallitus kokoustaa ensimmäisen kerran elokuun aikana ja tämän jälkeen tiedottaa jäsenuutisissa toiminnastaan.

Kiitos kokousosallistujille, seuraavan kerran ensi keväänä!