USBEKmiitti 25.1.2023

Julkaistu: 06.01.2023 Julkaisija: Jim Pohjansaro

Tervetuloa kauden 22-23 toiseen USBEKmiittiin!

USBEKmiitti on kerhon järjestämä jäsenilleen tarkoitettu koulutus- ja sparrailutilaisuus, jossa syvennytään teemakohtaisesti yhden tai kahden aihealueen syövereihin. Tilaisuuden kesto on noin 1,5h ja yleisesti ottaen järjestetään Teams-alustalla, mutta tapauskohtaisesti myös live-tapahtumat ovat mahdollisia.

Osallistuminen on USBEK:n jäsenille ilmaista. Mikäli et ole USBEK:n jäsen, mutta haluat osallistua miittiin ilman USBEK:iin liittymistä, maksaa osallistuminen 10e. Rahastonhoitaja lähettää ei-jäsenille laskun ilmoittautumisessa annettavaan sähköpostiosoitteeseen.

USBEK kouluttaa! Mitä annetaan? Vol 2.

USBEKmiitti 25.1.2023 Teamsissa klo 19-20.30

Syksyn ensimmäinen miitti keräsi hyvää palautetta ja aikakin loppui kesken. Siitä syystä jatkamme samalla genrellä: Videoita, pohdintaa ja sääntöperusteita. USBEKmiitistä saat vertaistukea ja oppia erotuomariurallesi, joten tervetuloa linjoille!

Kouluttajina edellisen malliin syvän sääntötuntemuksen ja kunnioitettavan osaamisen omaava Rainer “Raikka” Ehro ja erotuomariuralla vauhdilla etenevä Mika “puhun työkseni” Laakso!

Ilmoittautumiset 23.1. klo 23:59 mennessä: https://forms.office.com/e/xgmSF971Bh
Linkki Teams-tapahtumaan lähetetään osallistujille 24.1.23.

Uudenmaan salibandyerotuomarikerho järjestää jäsenilleen koulutuksia, tapahtumia, edunvalvontaa, yhteisiä foorumeita ja paljon muuta! Lue lisää ja liity jäseneksi TÄSTÄ.