USBEK:n tuomareilla tehtäviä riittää

Julkaistu: 03.07.2019 Julkaisija: Anu Mäkinen

Salibandykauden loppukevään peleissä usbeklaiset erotuomarit ovat hyvin edustettuina. Tässä joitakin nostoja loppuviikon peleistä.

Perjantaina 5.4. sekä sunnuntaina 6.4. otteluissa, joissa ratkaistaan kumpi pelaa salibandyliigassa Karhut vai ÅIF, tuomaroinnin hoitavat Kimmo Koppinen ja Toni Weurlander. Ottelut pelataan perjantaina klo 19:00 Porin Urheilutalolla ja sunnuntaina klo 19:00 Sipoo Areenalla.

Perjantaina pelataan myös salibandyliigan pudotuspelejä, ja Seinäjoen Urheilutalolla SPV:n ja TPS:n välisessä kohtaamisessa oikeutta jakavat Mikko Alakare ja Vesa Vilkki. He tuomaroivat myös parin sunnuntaisen kohtaamisen Kupittaan Palloiluhallilla kello 16:00.

Miesten 1. divisionan nousukarsintasarjan ottelussa SB Vantaa - Fosu (6.4. kello 18:30 Myyrmäen Urheilutalo) tuomareina toimivat Jan-Markus Helin ja Rasmus Rissanen. Toisen nousukarsintasarjan ottelu AC Haki - SSRA (kello 18:30, paikkana Campo Center) tulee tuomituksi Jani Harjulan ja Tommi Laaksosen toimesta.

A -poikien SM -sarjan mitalipelit pelataan lauantaina 6.4. Kello 18:30 alkavassa pronssipelissä Tampere Areenalla ovat alueemme tuomarit Markus Kortesoja ja Ondrej Spala. Finaalipeli pelataan kello 17:30 alkaen Tapiolan Urheiluhallilla ja siellä tuomaroivat Aleksi Partanen ja Tommi Virkki.

Sunnuntaina pelataan myös naisten liigan pudotuspelejä. USBEK -värit ovat edustettuina kello 18.30 alkavassa KooVee - PSS, kun Tom Kirjonen ja Jyrki Sirkka tuomaroivat AutoCenter Areenalla Tampereella.

Tässä siis vain muutamia vinkkejä katsottavista peleistä, vaihtoehtoja riittää näiden ulkopuoleltakin runsaasti!

Kuva: Juhani Järvenpää