Kutsu USBEK ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen 12.5.2023

Julkaistu: 21.04.2023 Julkaisija: Jim Pohjansaro

Uudenmaan Salibandyerotuomarikerhon vuosikokous pidetään perjantaina 12.5.2023 klo 18:00. Tilaan voi saapua jo kello 17 alkaen.

Vuosikokous järjestetään Sointu-talon saunatilalla Leppävaarassa (Lintuvaarantie 2A) ja verkossa Teamsin kautta. Voit siis valita, haluatko osallistua vuosikokoukseen livenä tai etänä. Ilmoittaudu vuosikokoukseen alla olevan linkin kautta viimeistään keskiviikkona 10.5. mennessä.

https://forms.office.com/e/Vn3eQdpW8h

Huom! Mikäli ilmoittaudut etäosallistujaksi vasta vuosikokouspäivänä, ole yhteydessä Jimiin hallitus@usbek.fi tai mielummin 0442734183

Live-vuosikokouksen jälkeen on ohjelmassa kauden epäviralliset päättäjäiset aiempien tapaan samassa tilassa. Luvassa on saunomista ja yhdessä oloa. Tarjolla on perinteisesti kokouspitsat. Huom! Tänä vuonna päättäjäisissä kerho ei tarjoile alkoholipitoisia juomia, joten niitä haluavat tuovat ne itse :) Ota mukaan siis haluamaasi juotavaa ja oma pyyhe, mikäli haluat saunoa.

Kokouksessa käsitellään säännöissä määritellyt asiat sekä ehdotus USBEK:n tavoiteohjelmaksi seuraavalle toimintakaudelle.
USBEK:n kokouksessa valitaan jälleen kerholle uusi puheenjohtaja ja muu hallitus. Katso tästä videosta, miksi sinun kannattaa hakea mukaan!

Vuosikokousasiakirjat ilmestyvät viimeistään viikolla 18 sivuston Dokumentit -kansioon jäsenten luettavaksi (vaatii sisäänkirjautumisen).

Tervetuloa kaikille jäsenillemme, toivottavasti suurin osa teistä pääsee livenä paikalle!

-USBEK ry, hallitus-

Saapumisohjeet:

Sisäänkäynti Ratsukadun ja Lintuvaarantien kulmasta.

Autoilijoille tiedoksi, että Sointu-talon edustalla on tunnin ja kahden tunnin kiekkopaikkoja. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on pitempiaikainen liityntäparkkipaikka (paloaseman vieressä), johon voi myös kätevästi parkkeerata auton.