Ilmoittaudu mukaan USBEK risteilylle

Julkaistu: 23.03.2023 Julkaisija: Sirke Kyhäräinen

Lähde kanssamme risteilemään kuvankauniille Itämerelle kohti Tukholmaa 16.-18.6.2023

Risteilyn hinta on jäsenelle 57 € (pienet muutokset ovat mahdollisia riippuen lähtijämäärästä), ei-jäsenelle hintaan tulee lisäksi 10 euron järjestelymaksu. Lisämaksua ei veloiteta risteilylle lähtevän alaikäisen jäsenen huoltajalta/valvojalta (kerho ei toimi valvojina), eikä jäsenen alaikäisiltä lapsilta. Mikäli jäsen ilmoittaa mukaan ystävänsä, hän on vastuussa ystävän risteilymaksun maksamisesta.

Majoitumme Tallink Siljan Promenade -luokan 4 hengen hyteissä. On myös mahdollista toivoa kahden hengen hyttiä tai korotusta hyttiluokkaan - näiden tarkat hinnat selviävät vasta myöhemmin.

Kerhon jäsen ilmoittaudu mukaan tällä ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeen lisätietoja kohdassa voit ilmoittaa toiveesi kahden hengen hytistä tai hyttiluokan korotuksesta. Tällä lomakkeella ilmoittautuvat myös huoltajat/valvojat ja jäsenten alaikäiset lapset.

Ilmoittautumiset tulee tehdä 10.5.2023 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Kerhon ulkopuoliset ilmoittautuvat mukaan tällä ilmoittautumislomakkeella.

Ulkopuolisten jäsenten ilmoittautumiset on tehtävä viimeistään 3.5.2023. Tämäkin ilmoittautuminen on sitova.

Lisätiedoissa voit kertoa mahdolliset allergiat ja erityistoiveet. Hyttiluokan muutokset eivät ole mahdollisia kerhon ulkopuolisille, ellei toivottu hyttikaveri ole kerhon jäsen. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Halutessasi voit myös varata ateriat etukäteen:

  • ateriapaketti (sis. 2 x buffet ja 2x aamiainen) 117 €
  • buffetit erikseen 45 €/kpl
  • aamiaiset erikseen 17 €/kpl.

Lasku lähetetään jokaiselle ilmoittautumisajan päätyttyä.